VOLG LIVE OP 31 MEI

Heist Loopt & Wandelt VIRTUEEL

op zondag 31 mei 2020

Bewegen en sporten is gezond, ook in tijden van corona. 

 

Omdat de zomereditie van Heist Loopt & Zingt dit jaar niet kan doorgaan, zijn we beginnen nadenken over nieuwe mogelijkheden om mensen te laten blijven bewegen. En dit natuurlijk in de combinatie met onze eerste bekommernis: geld verzamelen voor het goede doel via Actie Zorgenmens.

 

Het resultaat van dat zoek- en denkwerk is de eerste virtuele jogging en wandeling ten voordele van twee Heistse goede doelen!

 

Joggers en wandelaars kunnen zich inschrijven voor een loopje of een mooie wandeling van 5 km of 10 km op 31 mei 2020. Je kan jezelf en eventueel meerdere deelnemers inschrijven via onderstaande knop. De deelnameprijs bedraagt € 5,00 per deelnemer. Groepen, bedrijven, verenigingen kunnen zich via het groepsformulier (excel-bestand via onderstaande link mailen naar inschrijvingen@heistlooptenzingt.be) inschrijven tot 1 week voor aanvang van het evenement.

Individueel inschrijven Heist Loopt & Wandelt virtueel op 31 mei 2020 - afgesloten
Groep-bedrijf-vereniging inschrijven Heist Loopt & Wandelt virtueel op 31 mei 2020 - afgesloten

Na de inschrijving ontvang je via e-mail of sms een link naar een app die je op je mobiele telefoon moet installeren.

Op de dag van het evenement ontvang je ‘s morgens een code om de app te activeren en ben je onmiddellijk deelnemer van “Heist Loopt & Wandelt Virtueel”! Aan de hand van de registraties op de app worden jullie prestaties, afstanden en tijden bijgehouden. Tijdens de dag staan we met z’n allen in contact via onze Facebook pagina en de Raceapp en kan je elkaar in het oog houden en aanmoedigen.

 

Praktisch

Zondag 31 mei 2020 kan je starten tussen 9u00 en 16u00. 

Je vertrekt van waar je wil en je komt aan waar je wil. Je kiest zelf je mooiste route over een afstand van 5 of van 10 km.

Social Distancing
We lopen of wandelen niet in groep en spreken niet af in het wandelbos of park. Gelieve rekening te houden met de afspraken omtrent social distancing! Je loopt en wandelt waar je wil, maar niet in groep.

 

Klassement

Geen Heist Loopt & Wandelt zonder een klassement. De snelste deelnemers worden de eerste winnaars van Heist Loopt & Wandelt Virtueel. En alle andere deelnemers dragen mooi bij tot de Sportiefste en zo ook de Sociaalste gemeente.

Het klassement wordt samengesteld op basis van de registraties in de app:
- algemeen klassement

- snelste 5 km en 10 km

- snelste man en vrouw?

- sportiefste gemeente

Goede doelen

1. Een medaille voor alle zorgverleners!

We schenken symbolisch uw medaille aan alle zorgverleners! Ze verdienen het meer dan ooit!

2. Steun de Sociale Kruidenier
We schenken de inkomsten van deze sportieve dag aan de Sociale Kruidenier te Heist-op-den-Berg. Bij de Sociale Kruidenier wordt een beperkt aantal producten verkocht tegen lage prijs aan de mensen die dit écht nodig hebben. De coronacrisis brengt alsmaar meer mensen in nood. Betaalbare voeding is moeilijker te vinden dan voorheen.  We merken op dat de vraag naar betaalbare voeding sterk is gestegen de laatste weken. Jullie deelname wordt dus erg belangrijk voor de inwoners van onze gemeente die dit echt nodig hebben.

Heeft u vragen over de Sociale Kruidenier: 015 25 79 75 - socialedienstverlening@heist-op-den-berg.be