top of page
LVDM_HeistLoopt2019-46.jpg
HLZ_Logo_2021_bol.png

28 augustus 2022

close-up-running-shoes-fitness-women-tra

Heist Wandelt naar Scherpenheuvel

1 mei 2022

Wandel of jog je mee naar Scherpenheuvel ten voordele van Actie Zorgenmens

In aanloop naar Heist Loopt & Zingt zullen we dit jaar voor de tweede keer wandelen en joggen naar Scherpenheuvel op zondag 1 mei 2022. Het wordt geen wandeling of looptocht langs de grote, drukke verbindingswegen, maar door de natuur, langs paden, bossen en kleine wandelwegen. De traditie ‘te voet naar Scherpenheuvel’ wordt een aparte beleving. Stappen, joggen, een daguitstap voor jong en oud, individueel, met het ganse gezin, met vrienden, teambuilding onder collega’s…

De opbrengst van deze tocht gaat naar twee goede doelen:

  • Dagverblijf Nethedal

In navolging van het dagverblijf te Booischot, bouwt Nethedal een nachtverblijf in Heist Centrum voor 12 personen met een beperking. Voor de afwerking moeten er nog heel wat fondsen ingezameld worden. Ook onze toekomstige evenementen zullen in het teken staan van het nachtverblijf, zodat we dit project volledig kunnen afwerken.​

  • Project ‘Schoolondersteuning Heist’

Elk schooljaar verlaten ook in onze gemeente jongeren de schoolbanken zonder diploma secundair onderwijs. Vroegtijdige schoolverlaters zonder diploma of andere kwalificatie betreden de arbeidsmarkt in een kwetsbare startpositie. Om de ongekwalificeerde uitstroom in de Heistse scholen in te perken, is het project ‘Schoolondersteuning Heist’ opgestart. Dit project zullen we financieel ondersteunen.

U kan deelnemen als wandelaar of jogger over 3 afstanden:

  • 10 km met een vertrek vanuit Wolfsdonk 

  • 20 km met een vertrek vanuit Westmeerbeek

  • 30 km met een vertrek vanuit sportcentrum Heist-op-den-Berg

 

Op de pagina formules kan u gedetailleerde informatie terugvinden over de mogelijkheden om deel te nemen alsook een beschrijving van het parcours.

 

Van harte dank voor jullie interesse en steun!

Heist_Wandelt_2022_logo HR.png
Heist Wandelt naar Scherpenheuvel

Heist Loopt

Heist Loopt is een sportieve joggingnamiddag in het hart van Heist-op-den-Berg, volledig ten voordele van Actie Zorgenmens. Het evenement is een uitgelezen opportuniteit voor bedrijven en vereniging als teambuilding voor de werkmakkers, vrienden of familieleden. Iedereen is welkom om deel te nemen.

 

Tijdens de aflossing halve marathon kunnen samengestelde teams uit bedrijven, families of vriendengroepen inschrijven in teams van twee of vier personen. Elke deelnemer uit het team zal vijf of tien kilometer afleggen. Er kan eveneens individueel deelgenomen worden. En voor de G-atleten en de kinderen voorzien we een aangepast parcours én leuke randanimatie.

Het parcours van Heist Loopt, met start en aankomst op het festivalterrein voor het Cultureel Centrum, loopt door het commercieel hart van Heist. In het midden van het parcours overwinnen we met z'n allen de pittoreske berg van Heist! Een unieke belevenis.​

Heist Loopt
Killer Queen.jpg

LINE UP 2022

 

18h00 start Heist Zingt
22u15 Killer Queen

Heist Zingt

Een live concertavond waar meezingen niet verboden is!

Aansluitend op Heist Loopt presenteren we u het programma van Heist Zingt 2022. Samen met duizenden aanwezigen zal u kunnen meezingen op de bekendste liedjes van het moment. 
 

Steevast kwaliteit op het podium!

Naast onze huisband Elentriek zijn tal van Vlaamse topartiesten onder leiding van Bert Embrechts de laatste jaren te gast geweest op ons podium. Passeerden onder andere de revue: Nathalie Meskens, Peter Van Laet, Guga Baul, Natalia, Coco JR en Eline De Munck. Tijdens de laatste editie hebben we kunnen genieten van Tine Embrechts, Isabelle A en de megagetalenteerde Jonas Van Geel.

En we kunnen u met fierheid melden dat we dé Queen tribute band 'Killer Queen' hebben kunnen strikken voor Heist Zingt 2022. Deze band uit Londen is een internationaal gelauwerde tribute band. Het is een ongelooflijke opportuniteit voor Heist Zingt om hen te kunnen programmeren. En er zullen nog extra bands uitgenodigd worden om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Niet minder dan vorige edities, zullen we ook dit jaar voor een aantrekkelijke totaalaffiche gaan.

We'll keep in touch!

Heist Zingt
Cijfers

CIJFERS

13

12 JAAR
HEIST LOOPT

2150

ENTHOUSIASTE
LOPERS

1800

LEUKE
GOODIEBAGS

245

DEELNEMENDE
BEDRIJVEN

28047

EURO SOCIALE UITGAVEN
Beelden
2012

2012

2013

2013

2014

2014

2015

2015

2016

2016

2017

2017

2018

2018

2019

2019

2020

2020

Partners Heist Wandelt naar Scherpenheuvel 2022

Partners Heist Loopt 2022

bottom of page