LVDM_HeistLoopt2019-46.jpg
HLZ_Logo_2021_bol.png
close-up-running-shoes-fitness-women-tra

Heist Wandelt naar Scherpenheuvel

Wandel of jog je mee naar Scherpenheuvel ten voordele van Actie Zorgenmens

Onze evenementen Heist Loopt & Zingt en Heist Loopt Warm hebben niet kunnen plaatsvinden om de u welgekende reden. Gelukkig hebben we Heist Loopt Virtueel kunnen organiseren in mei 2020. De opbrengst daarvan hebben we kunnen investeren in de aankoop van een bestelwagen voor “De Sociale Kruidenier”.

Op 15 augustus wandelen we voor twee goede doelen:

  • Dagverblijf Nethedal

In navolging van het dagverblijf te Booischot, bouwt Nethedal een nachtverblijf in Heist Centrum voor 12 personen met een beperking. Voor de afwerking moeten er nog heel wat fondsen ingezameld worden. Ook onze toekomstige evenementen zullen in het teken staan van het nachtverblijf, zodat we dit project volledig kunnen afwerken.​

  • Project ‘Schoolondersteuning Heist’

Elk schooljaar verlaten ook in onze gemeente jongeren de schoolbanken zonder diploma secundair onderwijs. Vroegtijdige schoolverlaters zonder diploma of andere kwalificatie betreden de arbeidsmarkt in een kwetsbare startpositie. Om de ongekwalificeerde uitstroom in de Heistse scholen in te perken, is het project ‘Schoolondersteuning Heist’ opgestart. Dit project zullen we financieel ondersteunen.

U kan deelnemen als wandelaar of jogger over 3 afstanden:

  • 5 km met een vertrek vanuit het station van Testelt 

  • 15 km vanuit het station van Aarschot

  • 30 km met een vertrek vanuit het station van Heist-op-den-Berg

 

Op de pagina formules kan u gedetailleerde informatie terugvinden over de mogelijkheden om deel te nemen alsook een beschrijving van het parcours.

 

Van harte dank voor jullie interesse en steun!

 

Heist Loopt

Heist Loopt is een sportieve joggingnamiddag in het hart van Heist-op-den-Berg, volledig ten voordele van Actie Zorgenmens. Het evenement is een uitgelezen opportuniteit voor bedrijven en vereniging als teambuilding voor de werkmakkers, vrienden of familieleden. Iedereen is welkom om deel te nemen. Speciaal voor de kinderen en de G-atleten is er een aangepast parcours en heel wat randanimatie voorzien. Dit jaar voorzien we geen reeks met aflossingsteams. Maar de collega’s, vrienden en familieleden kunnen deelnemen tijdens de individuele reeksen. Zo kan je dit jaar toch samen de berg overwinnen!

Het parcours van Heist Loopt, met start en aankomst op het festivalterrein voor het Cultureel Centrum, loopt door het commercieel hart van Heist. In het midden van het parcours overwinnen we met z'n allen de pittoreske berg van Heist! Een unieke belevenis.​

 
5.jpg

LINE UP 2021

 

17h00 start Heist Zingt
RUNE
Lexington Steel met Aalex Vertommen
Elentriek
Maxine Michiels & That '70s Band
DJ Henky & DJ Milano

Heist Zingt

Een live concertavond waar meezingen niet verboden is!

Aansluitend op Heist Loopt presenteren we u het programma van Heist Zingt 2021. Samen met duizenden aanwezigen zal u kunnen meezingen op de bekendste liedjes van het moment. 
 

Steevast kwaliteit op het podium!

Naast onze huisband Elentriek zijn tal van Vlaamse topartiesten onder leiding van Bert Embrechts de laatste jaren te gast geweest op ons podium. Passeerden onder andere de revue: Nathalie Meskens, Peter Van Laet, Guga Baul, Natalia, Coco JR en Eline De Munck. Tijdens de laatste editie hebben we kunnen genieten van Tine Embrechts, Isabelle A en de megagetalenteerde Jonas Van Geel.

Op het muzikale menu van deze editie uitsluitend Heistse bands. Heist Zingt gaat lokaal met RUNE, Lexington Steel met Aalex Vertommen, Elentriek, Maxine Michiels & That '70s Band en als afsluiter DJ Henky & DJ Milano! En de toegang is gratis!

 
 

CIJFERS

13

12 JAAR
HEIST LOOPT

2150

ENTHOUSIASTE
LOPERS

1800

LEUKE
GOODIEBAGS

245

DEELNEMENDE
BEDRIJVEN

28047

EURO SOCIALE UITGAVEN
 
2012

2012

2013

2013

2014

2014

2015

2015

2016

2016

2017

2017

2018

2018

2019

2019

2020

2020

Partners Heist Wandelt naar Scherpenheuvel 2021

1/2

Partners Heist Loopt 2019

1/2
1/2
1/4
1/2
1/4